donderdag 17 november 2022

Review: Het resort - Sarah Pearse



In het Resort neemt een ontspannen vakantie in een luxe resort een huiveringwekkende wending…

Op een rotseiland voor de kust van Engeland is een duurzaam wellnessresort geopend. Het is bedoeld als een plek om helemaal tot rust te komen, maar het eiland heeft een duister verleden. Ooit opereerde er een seriemoordenaar en het gerucht gaat dat het is vervloekt.

Als het lichaam van een jonge vrouw wordt aangetroff en op de rotsen wordt rechercheur Elin Warner ingeschakeld. Er lijkt sprake van een tragisch ongeluk. Als er de volgende dag tijdens het duiken iemand omkomt weet Elin dat er opzet in het spel is. Iemand heeft het op de gasten voorzien, maar waarom?

Elin moet de moordenaar vinden voordat de geschiedenis van het eiland zich herhaalt.

De tweede thriller die ik van deze auteur lees en wederom heel goed bevallen.

Ik vind Elin Warner echt een tof personage en bijzonder goed uitgediept; haar onzekerheden, haar tekortkomingen, maar ook haar sterktes. Ze vormt een prachtig team met Steed.

Het is onmogelijk te raden wie de moordenaar is die het eiland teistert. Je wordt continu op het verkeerde been gezet. Er is ook veel gaande: de legende van het eiland, de gruwelen die zich daar in het verleden hebben afgespeeld, en dan nu weer moorden.

Het is dus niet eenvoudig voor Elin en Steed om uit te zoeken wie de dader is. De spannende momenten worden afgewisseld met Elins relatieproblemen en met het uitkomen van de geheimen in een familie die op het eiland verblijft. Door de korte hoofdstukken die meestal met een clifhanger eindigen en de boeiende gebeurtenissen ben je in no-time door het boek heen.

Er mogen nog meer thrillers van deze auteur verschijnen!

Nederlands 

Paperback 

Introductie: 2022-11-16 

Blz.: 448 pagina's

Abo | Anthos

22,99 euro

Geen opmerkingen:

Een reactie posten