donderdag 16 juli 2015

Review: National Geographic reisgids - BarcelonaNational Geographic Reisgids Barcelona is een exclusieve gids met sublieme fotografie die u meeneemt naar de bekende en minder bekende bezienswaardigheden. De experts van National Geographic nemen een kijkje achter de schermen en dringen door tot de kern van de cultuur, de geschiedenis en bijzondere plekjes van de stad. 
Bezoek met deze National Geographic Reisgids Barcelona bijzondere tapasbars, leer het modernisme kennen en volg de voetstappen van de jonge Picasso. Of wandel door Romeins Barcelona, over La Rambla en dans de flamenco.
De uitgebreide kennismaking met Barcelona, het overzicht met belevenissen die je niet mag missen, de insider tips, de excursies buiten de gebaande paden en de reiswijzer met hotels en restaurants en de handige kaarten maken de gids compleet. Speciaal aanbevolen voor natuur- en cultuurliefhebbers!
Met deze reisgids trokken we door Barcelona gedurende vier dagen en de gids bleek een superhandige tool te zijn. Het eerste hoofdstuk gaat over 'je reis indelen'. Heb je maar enkele dagen om de stad te bezoeken of meer? Voor beide geeft de gids je tips en tricks. Ga je vooral naar de stad om uit te rusten, lekker te eten en te dansen? Ook daarvoor geven ze aan welke belevenissen uniek zijn, waar de beste flamencodansers te vinden zijn of waar je heerlijke tapas kunt eten.
Deze gids is beter en uitgebreider dan de meeste andere omdat je ook nog eens insider tips krijgt van de schrijvers en fotografen van National Geographic. Wat vonden zij het mooist of het meest interessant in de stad?
Ga je wandelend Barcelona in of heb je een auto ter beschikking: de gids bevat overzichtelijke kaarten om je de beste weg te wijzen.
Uiteraard staat de gids boordevol prachtige en nuttige foto's, zodat je meteen een beetje de sfeer kunt proeven en makkelijker kunt beslissen wat je wilt bezoeken.
Mijn man kent graag de geschiedenis en de achtergronden van de culturele bezienswaardigheden en ook daar geeft de gids uitgebreid en duidelijk informatie over.
Kortom: op reis gaan of een stad bezoeken met de reisgids van National Geographic wordt een onvergetelijke ervaring waarbij je zeker bent dat je het beste hebt geproefd en gezien.ISBN: 9789021559537
Uitgeverij: Kosmos uitgevers
Pagina's: 271

Prijs: 21,95

Geen opmerkingen:

Een reactie posten