woensdag 29 augustus 2018

Review: Wachtwoorden




Verzamel nu al je gebruikersnamen en wachtwoorden op één handige plek. De wachtwoordenorganiser van Flowers & Birds biedt ruimte voor 200 wachtwoorden en biedt volop notitieruimte. Je hoeft ze niet te sorteren op alfabet, zet gewoon de sites die je het vaakst gebruikt dicht bij elkaar. Je hebt ruimte om steeds je vernieuwde wachtwoorden in te vullen, want dat is nu eenmaal veilig. Als je de flap van het boek haalt, ziet niemand dat jij je wachtwoorden in dit boekje bewaart. Je krijgt tevens een aantal basistips om veilige wachtwoorden te kiezen en tips over het tijdig wijzigen van je wachtwoorden.




Een handig, klein formaat schriftje waar je al je websites, gebruikersnamen en wachtwoorden in kunt noteren. Zelfs al verander je af en toe van wachtwoord, het schriftje heeft plaats voor 200 wachtwoorden, dus je kunt er zeker jaren mee verder.

Ook leuke, vrolijke vormgeving en een handig tussenlintje.

Een paar blanco pagina’s om wat dan ook op te noteren in het begin van het schriftje, plus wat tips voor een sterk wachtwoord en algemeen advies, zoals: laat je browser nooit wachtwoorden opslaan en verander je wachtwoorden het liefst elke maand.

Eindelijk een overzichtelijk schriftje, weg met al die losse papiertjes hier en daar!



ISBN: 9789045323268

Uitgeverij: BBNC

Pagina’s: 80

Met tussenlintje

Prijs: 6,99


Geen opmerkingen:

Een reactie posten