woensdag 22 augustus 2018

Review: Vermoorde onschuld – Jennefer Mellink



Vermoorde onschuld is de waanzinnig spannende psychologische YA-thriller van Jennefer Mellink, auteur van Gebroken, Kwaad bloed en Gevarenzone.

Stephan is 18 jaar en zit vast voor de verdenking van moord op zijn vader. Omdat hij een black-out heeft en zich niets meer van zijn vaders dood kan herinneren, probeert hij via hypnotherapie de waarheid te achterhalen. Langzaam maar zeker komen er flarden uit zijn verleden naar boven, die niet alleen Stephan maar ook de lezer verrassen…

Jennefer Mellink schreef met Vermoorde onschuld een YA-thriller die alles in zich heeft: intrigerende personages, een spanning die gestaag wordt opgebouwd, en – zoals we van Jennefer mogen verwachten – een verbluffende ontknoping!




Review door Aron, 13 jaar


De cover is superleuk door die dubbele kaft met tralies, erg tof gevonden.

De titel past helemaal bij het verhaal en de tekst leeft vlot en is zeker geschikt voor mijn leeftijd.

Ik vond het een heel speciaal verhaal, niet enkel door de gebeurtenissen, maar ook door de gedachten van het hoofdpersonage Stephan die goed beschreven werden, zodat ik me in het verhaal en zijn wereld kon inleven. Ook de andere personages, de stiefzus en psycholoog, hebben een grote inbreng in het verhaal.

Het plot was spannend omdat de lezer continu gemanipuleerd wordt door die Stephan. Je wordt serieus op het verkeerde been gezet, maar meer kan ik niet zeggen zonder de ontknoping te verklappen.

Kortom, een spannend en emotioneel verhaal met veel impact.

Jennefer Mellink


ISBN: 9789024578511

Uitgeverij: Luitingh-Sijthoff

Pagina’s: 208

Prijs: 14,99

Geen opmerkingen:

Een reactie posten