zaterdag 19 september 2015

Testing: Aleppo olijfzeep ECO BIO Laurier


Zoek je een zeep die nog echt een zeep is, zoals vroeger en zoals het hoort te zijn: puur, effectief en toch zacht? Dan moet je zeker eens de Aleppo zepen uitproberen.


Geen uitgedroogde handen
Meestal na het wassen met gewone zeep voelden mijn handen als schuurpapier aan. Toch na veelvuldig gebruik. Ik was dus op zoek naar een lekkere zeep die goed reinigt, maar mijn handen niet uitdroogt, en die heb ik gevonden in de Aleppo olijfzeep.



Natuurlijke zeep
Aleppo zeep is biologisch en gebruikt enkel hoogwaardige ingrediënten. De zepen bestaan uit maar liefst 50% olijfolie en 50% laurierolie. Deze laatste wordt geperst uit de bessen van de laurierboom. Het geeft een subtiele geur aan de zeep, niet zo overheersend 'stinkend' als andere zepen.



Authentiek
De zepen worden gemaakt in de oude stad van Aleppo in Syrië. Ze staan daar bekend om hun organische, handgemaakte zepen, en doordat ze natuurlijk zijn, zijn ze ook veilig te gebruiken bij huidproblemen. De zeep brokkelt iets makkelijker dan een supermarktzeep, maar dat is eenvoudig tegen te gaan: laat de zeep na gebruik goed uitlekken op een zeepbakje.

Waar kun je deze fantastische zeep verkrijgen? Bij Solobiomooi


Geen opmerkingen:

Een reactie posten