maandag 18 september 2017

Review: The Green Kitchen at Home - David Frenkiel & Luise Vindahl


Maak de lekkerste gerechten die David en Luise ook elke dag voor hun eigen gezin maken. Met de recepten uit The Green Kitchen at Home gaat dit zeker lukken!
David en Luise geven hun favoriete basics die zij zelf standaard in de koelkast hebben staan. Op die manier hebben ze altijd gezonde snelle recepten op tafel. Alle recepten zijn natuurlijk vegetarisch, gezond en heerlijk!
In The Green Kitchen at Home vind je heerlijke recepten voor ontbijt, recepten voor handige maaltijden voor onderweg, veel snelle recepten voor doordeweeks, wat uitgebreidere recepten voor in het weekend en een hoop heerlijke spreads, bijgerechten en desserts!


Zoek je een eerste kookboek dat vegetarisch georiënteerd is maar niet te ingewikkeld is, dan zit je met deze aan het goede adres. Het is een toegankelijk, gebruiksvriendelijk kookboek, zowel voor de volleerde kok als voor beginnende keukenprinsjes geschikt.  Allemaal gezonde, snelle recepten die dagelijks gebruikt kunnen worden, zelfs na een drukke werkdag. En of je vegetariër bent of niet, genieten zul je van ieder recept.

Er wordt eerst duidelijk en handig uitgelegd hoe je het kookboek kunt gebruiken, waar je rekening mee kunt houden, wat je nodig zult hebben. 

Ook praktisch: een lijst met ingrediënten die onontbeerlijk zijn. Als je deze in voorraad hebt, kun je met de meeste recepten aan de slag. Het hoofdstuk 'koelkastfavorieten' geeft enkele supertips van maaltijden die je zullen helpen in tijden van weinig tijd en stress en die een basis vormen voor heel veel lekkere, gezonde maaltijden, zoals bijvoorbeeld een tomatensaus of hummus. 

Dan krijg je de onderdeling die in de meeste kookboeken terug te vinden is, maar hier een verfrissende, passende twist heeft gekregen: ontbijt, handige maaltijden, doordeweeks, in het weekend, spreads en bijgerechten en ten slotte nagerechten. 

Er zitten vingerlikkende, originele pareltjes tussen, zoals de 'Vega fish-and-chips van bloemkool', 'vegan paddestoelen-linzenburgers' en de 'Italiaanse cheesecakepotjes'.
Heerlijke, makkelijk te bereiden, unieke gerechten, dat vat 'The Green Kitchen at Home' mooi samen. O, en David en Luise hebben een superleuke blog, hier te vinden.


ISBN: 9789023015437
Uitgeverij: Becht
Hardcover

Prijs: 24,99 euro

Geen opmerkingen:

Een reactie posten