zondag 31 januari 2016

Nieuw gratis e-book is nu verkrijgbaar!


Belofte maakt schuld! Net op de valreep, want ik had beloofd dat ik in de loop van januari op mijn smashwordspagina nieuwe gratis verhalen zou posten. Het eerste boek, dat eerder bij een reguliere uitgeverij uitgebracht werd en waarvan in 2016 de auteursrechten weer bij mij terechtgekomen zijn, kun je nu gratis downloaden. De titel:
'Schitterende wereld', een bundel kortverhalen, fictie uiteraard, voornamelijk in het genre van lichte urban sci-fi, thriller en bovennatuurlijk.

Toen het boek in april 2013 op de markt kwam, was dit de flaptekst:

Schitterende wereld
Met deze tweede verhalenbundel bewijst Mel Hartman definitief haar kwaliteiten als verhalenverteller pur sang. Geïnspireerd door de theorieën die zes vooruitstrevende wetenschappers ontwikkelden, komt ze tot twaalf schitterende verhalen waarmee ze niet alleen voldoet aan de hoge verwachtingen van liefhebbers van ijzersterke fictie, maar ook de meest doorgewinterde wetenschapper aanzet tot nadenken. Het is slechts weinigen gegeven dat te kunnen combineren.

De wetenschap maakt alleen grote sprongen door bestaande theorieën net iets verder te nemen.’

Dit boek is een ode aan alle wetenschappers die in hun zoektocht naar de waarheid het onverwachte en soms ongelooflijke niet uit de weg gaan. Mel Hartman neemt de lezer mee op een avontuur langs de uiterste randen van die theorieën –en vaak net iets eroverheen. Maar waar ligt die grens dan echt?
Veel leesplezier!
Mel Hartman

2 opmerkingen:

  1. Zo jammer dat de uitgeverij gestopt is. Deze bundel stond al tijden op mijn verlanglijstje (als papieren versie), maar het is er jammer genoeg nooit van gekomen om hem aan te schaffen. Nu wel spijt van. Gelukkig breng je ons nu de e-book versie. Kan ik hem in ieder geval wel lezen... al staat dit dus niet zo mooi in de boekenkast.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Beter laat dan nooit, maar het is inderdaad erg jammer dat Parelz ermee gestopt is. Houd er wel rekening mee dat de lay-out van de tekst niet zo correct is als de papieren versie. Het was een gegoochel om van PDF naar word over te gaan etc.

    BeantwoordenVerwijderen