zaterdag 30 januari 2016

In de kijker: Eco Respect drinkfles van AmanpranaBen je dat vervuilende plastic zo zat als wat? En zoek je een onbreekbare glazen waterfles die je overal mee kunt nemen? Dan heeft webshop Solobiomooi wat je zoekt. Het merk Amanprana heeft namelijk de ideale glazen drinkfles ontworpen. Lees gauw verder.


Stout, stout plastic!
Het is een feit: we vervuilen en vergiftigen onze planeet met tonnen plastic. Met onze planeet bedoel ik ook wijzelf uiteraard, want niet alleen het milieu lijdt onder al dat plastic, ook ons lichaam omdat het via hele kleine deeltjes in ons voedsel en drank terechtkomt en zo onder andere onze hormoonbalans ontregelt en de kans op kanker verhoogt.
Er is zoveel verkeerd aan plastic: het bevat weekmakers (vloeistof of vaste stof die oplost en die het materiaal kneedbaar en soepel maakt), het is niet biologisch afbreekbaar, produceert vijfmaal meer broeikasgassen dan glazen flessen en krijg je nooit helemaal schoon waardoor het risico op schimmels en microben groter is.

Red de zee
Ja, inderdaad, je redt land-, lucht- als zeedieren wanneer je minder plastic gebruikt. Zowel nu als voor toekomstige generaties een mooi gebaar. Er worden namelijk regelmatig zeedieren aangetroffen met massa's plastic in hun maag, stel je voor! Maar dat niet alleen, want door zo'n 'Eco Respect' drinkfles van Amanprana aan te schaffen, steun je ook de 'Red De Zee' acties (meer info hier tevinden).

En dan nu... tadadada: de 'Eco Respect' drinkfles
Het is logisch dat glas schoner en hygiënischer is en niet schadelijk is voor het milieu, maar wist je ook dat glas, in tegenstelling tot plastic, wel 100% recycleerbaar is? Maar glas is toch breekbaar, denk je nu, hoe kan ik het dan meenemen, bijvoorbeeld op de fiets of naar de sportschool? Daar heeft Amanprana iets op gevonden. De fles is omhuld met een schokdempende, isolerende hoes van gerecycleerd materiaal (dat bovendien vrij is van toxische stoffen). De hoes is verkrijgbaar in blauw, rood en groen.

Als kers op de taart...
... een symbool op de fles, namelijk een ingegraveerde mandala die geometrie betekent en bovenaan de fles een spiraal die de vitaliteit van water symboliseert. Mooi toch! Uiteraard is ook de flessendop milieuvriendelijk, want die bestaat uit kurk (100% natuurlijk en afbreekbaar). De fles, met een inhoud van een halve liter, is vaatwasserbestendig en zowel geschikt voor koude als warme dranken.
Hier,bij Solobiomooi, kun je die fantastische drinkfles aanschaffen.

En meer

Solobiomooi heeft meerdere producten van het duurzame, milieuvriendelijke merk Amanprana in hun assortiment. Voeding, zoals kokosolie en andere soorten olie, maar ook schoonheidsproducten voor het gezicht en het lichaam. Hier vind je hun volledige aanbod. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten