donderdag 5 oktober 2023

Review: Wicked box - Jennifer L. Armentrout



De Wicked-box is een unieke verzamelbox, gevuld met drie romans en drie novelles van Jennifer L. Armentrouts bloedstollende fantasyserie.

De Wicked-verzamelbox van Jennifer L. Armentrout is een prachtig collector's item voor alle fantasy- en Armentrout-fans.

De tweeëntwintigjarige Ivy Morgan is geen normale tweeëntwintigjarige. Ze werkt voor de Orde, die jagen op de faes en als doel hebben om de mensheid te beschermen. Als Ivy wordt overgeplaatst naar New Orleans, ontmoet ze daar Ren. Hij behoort tot de Elite, een geheime groep binnen de Orde die op ancients jaagt, een nog iets machtiger soort fae. Ivy probeert Ren op afstand te houden, maar als de situatie steeds gevaarlijker wordt en ze ontdekken dat er een verrader is binnen de Orde, kunnen Ren en Ivy alleen nog elkaar vertrouwen.
Ik heb net het eerste deel uit en man, man, man, wat een goed begin van een wel zeker fantastische reeks. Andere boeken van deze auteur waren ook al schitterend en deze reeks zal daar niet voor onderdoen.

Deze reeks is urban-fantasy, het speelt zich dus deels af in onze wereld, in het eerste deel zelfs volledig.
Ivy is een toffe, dappere meid en Ren, de man waar ze stapelverliefd op wordt, echt wel een lekker ding, en dan nog met een zacht kantje: smelt.

De vechtscenes en spannende scenes worden mooi afgewisseld met stomend hete momenten en rustige, alledaagse gebeurtenissen. Je gaat om en om van nagelbijten naar gloeiende wangen, bereid je daar maar alvast op voor.

De vlotte pen, de boeiende avonturen en een leuk en grappig hoofdpersonage zorgen ervoor dat je heel snel in het verhaal gezogen wordt en je alleen maar snel naar het tweede deel wilt grijpen.

Een mooie box om te hebben en zeker om cadeau te doen.

Nederlands 
Hardcover 
9789020548976 
27 september 2023 
1200 pagina's
Zomer & Keuning
50 euro

Geen opmerkingen:

Een reactie posten