woensdag 4 oktober 2023

Review: Little box of style - Volume 2 - Emma Baxter-Wright



Mooie box met vier Little Books - Louis Vuitton, Yves Saint Laurent, Chanel by Lagerfeld en Hermès. Je vindt hierin het verhaal en de foto’s van de modehuizen. Voor alle fashionliefhebbers.

Deze compacte boeken vertellen van vier iconische modehuizen. Boordevol foto’s van de meest tijdloze en gevierde ontwerpen, plus boeiende teksten over de creatieve genieën achter de merken. Laat je meeslepen door de verhalen van Louis Vuitton, Yves Saint Laurent, Chanel en Hermès. ‘Little Box of Style – volume II’ hoort in de collectie van iedere modeliefhebber.

Emma Baxter-Wright is voormalig moderedacteur en freelance stylist. Tevens heeft ze bijgedragen als modestylist en schrijft ze voor vele andere tijdschriften waaronder Cosmopolitan, The Face, Marie Claire, The Lady en de New York Observer. Meer recentelijk schreef ze twee boeken over de iconische Britse fotograaf Duffy en Little Book of Chanel.

Wat een prachtig idee en ook uitgave. Een stijlvolle box vol stijlvolle verhalen over enkele grote ontwerpers.
De boekjes hebben een leuk pocketformaat, dus nemen ze niet al te veel plek in, en zijn ook een mooi decoratief item. Zeker ook een aanrader om cadeau te doen!

Zelfs al weet je al wat over de betreffende ontwerpers, toch is het de auteur gelukt me nog vaak met interessante feiten te verrassen.

Foto's en teksten wisselen elkaar mooi af.
Al met al een geslaagde uitgave waar je zelf kan van genieten of iemand, die iets met mode heeft, heel blij mee kunt maken.

Nederlands 
Hardcover 
9789043930147 
28 september 2023
Kosmos Uitgevers
55 euro

Geen opmerkingen:

Een reactie posten