dinsdag 4 april 2023

Review: De strijd van twee koninginnen (Deel 4 Blood and Ash serie) - Jennifer L. Armentrout



Casteel weet maar al te goed hoe sluw en slecht de Bloedkoningin is. Toch is hij verbijsterd als hij over haar gruwelijke daden hoort. Poppy is vastbesloten om de koning te bevrijden, maar heeft daarvoor de hulp nodig van de generaals van Atlantië. Beiden moeten alles in de strijd gooien om een einde te maken aan wat de Bloedkoningin is begonnen. Dat betekent dat Poppy in het reine moet komen met de profetie die ze al zo lang vreest. De profetie die laat zien wie ze werkelijk is.

Allereerst: het boek is weer mooi afgewerkt met gekleurde randen en twee prachtige illustraties aan de binnenkant van de twee koninginnen: Poppy en de Bloedkoningin.

Hoewel dit al het vierde deel in de reeks is, blijft Armentrout hoge kwaliteit afleveren. Het is weer een dikke pil, maar daar merkte ik niks van, want het verhaal bleef een hoge spanningsboog houden, nergens zakte het in.

De hartstochtelijke liefde tussen Casteel en Poppy is al om bij weg te smelten en het behoorlijk warm te krijgen, maar nu komt de intense band die ze beiden met Kieran hebben er ook bij. Zo hartverwarmend en opwindend!

Het verhaal wordt mooi afgewisseld met spannende momenten waarin er gevochten wordt tot meeslepende momenten met diepe vriendschappen en hete ontmoetingen.

De fantasy is relatief origineel en de world building is gewoon top van de top. 

Een reeks die ik ten sterkste aanraad!

Nederlands 

Paperback 

9789020550252 

05 april 2023 

640 pagina's

Zomer & Keuning

25 euro

Geen opmerkingen:

Een reactie posten