zondag 25 september 2016

Dé musthave agenda voor volgend jaar: 'Paulo Coelho Vriendschap Agenda 2017'


Laat je dit jaar vergezellen door een keuze van citaten uit het werk van de succesvolste schrijver van onze tijd, Paulo Coelho.

Paulo Coelho, door miljoenen beschouwd als een alchemist van woorden, is een van de invloedrijkste auteurs van deze eeuw. Zijn boeken voeren niet alleen de bestsellerlijsten aan, maar stimuleren ook het debat over sociale en culturele onderwerpen. De ideeën, de filosofie en de thema’s die in zijn werk behandeld worden, raken aan de verlangens van ontelbare lezers die op zoek zijn naar hun eigen weg en nieuwe manieren om de wereld te begrijpen.
Catalina Estrada keek als kind met grote ogen naar de weelderige natuur van haar geboorteland Colombia. Nu woont ze als internationaal gevierd illustratrice in Barcelona, maar ze is haar herkomst niet vergeten. Haar vermogen om zich als een kind te verbazen spreekt nog steeds uit al haar werk, een waar feest van uiteenspattende kleuren.Ik moet eerlijk bekennen dat ik nog nooit een boek van Paulo Coelho gelezen heb, maar toen ik de agenda zag was ik verkocht door het prachtige en kleurrijke design. In dit technologische tijdperk ben ik nog steeds voorstander van de ouderwetse agenda, alleen al omdat het zoveel mooier is en je ze veilig kunt bewaren om later als een soort dagboek nog eens na te lezen. Je kunt dus gerust stellen dat ik er al een heleboel heb. 

Deze echter is nu al een van mijn favoriete. Je verdrinkt haast in de intense kleurenpracht, waardoor iedere pagina of week een feest is. 

Mooie citaten van Coelho (waardoor ik me schaam nooit iets van hem gelezen te hebben en van plan ben daar verandering in te brengen) en sfeervolle illustraties, naast een praktische opbouw, maken dit tot de musthave agenda voor 2017!

ISBN: 9789029507189 
Uitgeverij: De Arbeiderspers
Hardcover

Prijs: 14,99

Geen opmerkingen:

Een reactie posten