dinsdag 2 juni 2015

Top 2 boeken die gratis gedownload worden op mijn Smashwords

Top 2 boeken die gratis gedownload worden op mijn Smashwordpagina:
'Reisgids voor de droomwereld':

Het lijkt vreemd dat er zo weinig, voor zover we weten zelfs geen, reisgidsen over de Droomwereld zijn geschreven. Tenslotte wordt deze reisbestemming zeer vaak bezocht, zelfs meerdere keren per etmaal en door sommigen zelfs 23 uur aan een stuk, en is het een immens populair bestemming. Niet enkel voor mensen, maar ook voor vele diersoorten. Niemand ontkomt aan vakanties naar de Droomwereld, tenzij je een amoebe bent of een lobotomie hebt ondergaan. De Droomwereld wordt meer dan eens vergeleken met Las Vegas: een pretpark voor volwassenen waar dezelfde regel van toepassing is: wat gebeurt in de droomwereld, blijft in de droomwereld. Maar dan vele malen goedkoper, zonder het aanhoudende pingping geluid van de slotmachines en zonder de aanwezigheid van de maffia. Er is evenwel evenveel naakt, eten in overvloed en er lopen net zoveel vreemde creaturen rond. Toch is er weinig (waarheidsgetrouwe) informatie over de Droomwereld als vakantiebestemming te vinden en dat ligt niet enkel aan het feit dat het een omgeving is die continu aan verandering onderhevig is, veranderingen die bovendien afhankelijk zijn van de gemoedstoestand van de bezoeker en veroorzaakt worden door de massale stroom toeristen. Bovendien geven de toeristen die er geweest zijn telkens een andere omschrijving. Voor de uitgeverij des te meer reden om deze reisgids samen te laten stellen. Ze vonden het tijd worden dat de misverstanden voor eens en voor altijd de slaapkamerdeur uitgegooid werden en er eindelijk eens positief reisadvies gegeven werd.


'Verborgen: een Manon Maxim roman #2'


Manon Maxim is een anderssoort, meer bepaald een vervormer. Anderssoorten leven al duizenden jaren onopgemerkt onder de mensen en doen er alles aan om hun talenten verborgen te houden. Misbruikt een anderssoort zijn gaven, dan wordt Manon ingezet om daar iets aan te doen. Haar leven is daardoor een onvoorspelbare aaneenschakeling van speurwerk, passie en gevaar. 
Er zijn geruchten dat een groep mensen de levensstijl van vampiers aanbidden. Op zich geen probleem en zeker niet nieuw, behalve dat die mensen niet weten dat de charismatische leider van de sekte Haldor een echte vampier is en dat door zijn onbezonnen gedrag het bestaan van alle anderssoorten aan het licht gebracht kan worden. Manon moet dus ingrijpen en op het eerste gezicht lijkt het een simpele opdracht te worden. Niets is echter minder waar, want de opdracht krijgt een staart met wereldomvattende gevolgen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten