donderdag 4 juni 2015

nr 3 en nr 4 meest populaire gratis e-book downloads

Op de derde en vierde plaats van mijn meest gedownloade gratis boeken:

Onwaarschijnlijke toevalligheden

Ceila wordt wakker in een ziekenhuiskamer. Ze weet niet hoe ze daar gekomen is of wat er gebeurd is. Blijkbaar lag ze in coma, en als dat nog niet vreemd genoeg is, gebeuren alleen maar bizarre dingen wanneer ze het ziekenhuis verlaat. Ze ontmoet eigenaardige mensen en komt op de vreemdste plaatsen terecht. Onwaarschijnlijke toevalligheden kruisen haar pad, of zijn ze helemaal niet zo toevallig?
Anders: een Manon Maxim roman #1

Manon Maxim is een anderssoort. Anderssoorten leven al duizenden jaren onopgemerkt onder de mensen en doen er alles aan om hun talenten verborgen te houden. Misbruikt een anderssoort zijn gaven, dan wordt Manon ingezet om daar iets aan te doen. Haar leven is daardoor een onvoorspelbare aaneenschakeling van speurwerk, passie en gevaar. 
Wanneer een meedogenloze figuur uit het verre verleden opduikt om Manon en de anderssoorten van wie ze houdt het leven zuur te maken, tast ze volledig in het duister. Bijgestaan door haar schatrijke adoptievader, Jabar, en enkele vrienden gaat Manon op onderzoek uit. Hoe dieper zij graaft, hoe verder zij verstrikt raakt in een netwerk van intriges en terreur. Als Manon ten slotte beseft waar ze in terechtgekomen is, lijkt ontsnappen niet langer mogelijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten