Nu kun je jouw favoriete bananabread ook
zelf maken! Bananabread is heerlijk, verwarmend en veelzijdig. In dit boek vind
je meer de allerlekkerste recepten voor bananabread. Bakken maar!
In dit boek vind je eindeloos veel inspiratie voor bananabread. Naast een klassiek recept voor bananabread, zijn er in dit boek talloze variaties op deze heerlijke cake te vinden. Het bananabread uit jouw favoriete koffietentje krijgt met deze recepten serieuze concurrentie...
In dit boek vind je eindeloos veel inspiratie voor bananabread. Naast een klassiek recept voor bananabread, zijn er in dit boek talloze variaties op deze heerlijke cake te vinden. Het bananabread uit jouw favoriete koffietentje krijgt met deze recepten serieuze concurrentie...
Gottmer Uitgevers group heeft zo'n leuke
selectie van kleine hardcover kookboekjes met variaties op één soort gerecht,
waaronder bijvoorbeeld deze over bananenbrood (30 soorten). Mijn man en ik zijn
momenteel nog een ander kookboekje aan het testen, daarover later meer.
Sorry voor de beroerde foto's van het
zelfgemaakte bananenbrood, maar dat komt omdat het brood op was voor we er erg
in hadden, zo lekker! Dus vergeten foto's te nemen, en de foto die ik wel nog
heb kunnen nemen, nou ja, dat was zoals je kunt zien omdat we ook hier niet af
konden blijven en stukjes bleven afscheuren (apen die we zijn). Enfin, het
bewijst dat de gerechten die in het boekje staan aan te bevelen zijn. Wij
hebben de 'Klassieke met kaneel' en de 'banaan + chocolade + walnoten'
klaargemaakt, die laatste zonder gluten.
Beide erg geslaagd en dat niet alleen omdat
het gewoon njummie ingrediënten zijn, maar de recepten worden klaar en
duidelijk uitgelegd; misgaan kan haast niet. Ook als je bloem zonder gluten
gebruikt, blijft het een lekker stevig genoeg broodje, maar dan moet je het
brood wel iets langer in de oven laten dan aanbevolen. Wij aten het 's morgens,
bij de lunch en na het avondeten.
Dus ja: het is verslavend en alleen al bij
het schrijven van deze recensie loopt het water me weer in de mond! Ik kan niet
wachten om deze met cranberry en roomkaas te proberen of die met vijg en
walnoot of die met framboos en pistache of die met... goed, ik begrijp al dat
ik mijn sporten wat op ga mogen drijven. Anderzijds, het is relatief gezond
door het fruit en de noten en een beetje vet moet juist.
En als kers op de
taart (ja, er is ook een combi kers & chocolade, de hemel zij dank) krijg
je nog recepten voor drie soorten koeken met de smaak van bananabread.
Ik zou bijna het boekje opeten, zo lekker
ziet het er allemaal uit en deze die wij getest hebben.... vingeraflikkend!
Moederdagtip! (maar eigenlijk in de hoop
dat ze er dan heel veel voor jou maakt)
ISBN: 9789023015307
Uitgeverij: Becht
Hardcover
Prijs: 9,99
Hi Mel, Ik heb een vraagje over de bananabrood, klassiek met kaneel ajb? Wat heb je voor gist gebruikt? Droog of vers? Dank je wel! Iz
BeantwoordenVerwijderen