maandag 30 januari 2017

VLOG: Behind the scenes met Sien Vanmaele - voorstelling 'Spijs voor Liefde'
'Behind the Scenes' geeft een sfeerbeeld weer van de drie dagen dat actrice, performance artiest en schrijfster Sien Vanmaele bij ons logeerde terwijl ze vier voorstellingen gaf van 'Spijs voor Liefde' in onze tuin. Het was een project van Chambres d'O, een huiskamerfestival georganiseerd door 5 culturele spelers in Oostende: KAAP, TAZ, Mu.ZEE, De Grote Post en het Filmfestival Oostende.

Sien Vanmaele is, ondanks haar jonge leeftijd, al een tijdje bekend bij het grote publiek met haar unieke voorstellingen waarbij ze het publiek telkens weet te verrassen, te plezieren en te ontroeren. En ze is alleen maar aan het groeien.

De drie dagen bij ons waren onvergetelijke, intense, boeiende en fantastische dagen. Sien Vanmaele is een topperformer die alles tot in detail met passie en professionaliteit brengt, weet hoe ze het de mensen moet entertainen zowel met haar originele acts als haar prachtige, ontroerende, soms lekker gruwelijke en soms grappige teksten. Maar daarnaast is ze ook een fijn gezelschap, interessante gesprekspartner en een warme vrouw met empathie voor en openheid naar anderen toe.

Meer over Sien Vanmaele op:

Meer over cultuurcentrum De Grote Post: https://www.degrotepost.be/Geen opmerkingen:

Een reactie posten