woensdag 7 april 2021

Review: Hof van vleugels en verwoesting – Sarah J. Maas

 


Het meeslepende slot van de fantasyserie van topauteur Sarah J. Maas

Een naderende oorlog bedreigt alles waar Feyre van houdt in het bloedstollende derde deel van de Hof van doorns en rozen-serie.

Feyre heeft haar metgezel Rhysand verlaten en is teruggekeerd naar het Lentehof. Ze is vastbesloten informatie te verzamelen over Tamlins plannen en die van de koning van Hybern, die Prythian wil overheersen. Maar ze moet een dodelijk spelletje spelen om Tamlin te misleiden - één misstap betekent het einde, niet alleen van Feyre, maar van haar hele wereld.

Als de oorlog uitbreekt, moet Feyre beslissen wie van de oogverblindende en dodelijke Edelheren ze kan vertrouwen. Ze zal op onverwachte plekken naar bondgenoten moeten zoeken. Maar terwijl immense legers de macht proberen te grijpen, woedt de grootste strijd in haar hart.

Inderdaad, zoals op de voorkant van dit boek staat, is dit een verpletterend slot van een fantastische trilogie.

Ik had gedacht dat ik de stukken over de oorlog zou overslaan, omdat ik dat meestal doe, maar zelfs dat deel wist Maas spannend en intrigerend te maken, zodat ik elk woord verslonden heb.

De liefde tussen Feyre en Rhys is gewoonweg adembenemend en ik kreeg er maar niet genoeg van.

Ook dit deel staat weer bol van intriges, vriendschap, liefde, romantiek, actie en magie. Werkelijk alles vind je in dit boek terug (en in alle delen).

Een goed uitgewerkt verhaal en plot, een prachtig en mooi aansluitend einde, levendige personages en bijzondere gebeurtenissen.

Ik ben superfan van Maas!

Vier en een half op vijf sterren.

 

ISBN: 9789000349869

 

Uitgeverij: Van Goor

Pagina’s: 612

 

Prijs: 20,99€

Geen opmerkingen:

Een reactie posten