dinsdag 5 mei 2020

Review: De zeven zussen 6 – Zon – Lucinda RileyElectra heeft het allemaal voor elkaar: ze is bloedmooi, schatrijk en wereldberoemd. Maar achter dit perfecte plaatje gaat een kwetsbare jonge vrouw schuil, die de oplossing voor haar problemen zoekt in drank en drugs. Electra heeft, anders dan haar zussen, geen behoefte om te weten waar ze vandaan komt. Totdat ze een

bijzondere brief ontvangt…

Zon brengt de lezer van het bruisende, chaotische Manhattan naar de prachtige, uitgestrekte vlaktes van Kenia. Kan de zoektocht naar haar verleden Electra helpen haar problemen het hoofd te bieden?
Review door Bolle

Net als de vorige delen, was dit weer een meeslepend verhaal.

De romantiek was soms een beetje te zoetsappig, maar het was nog net te behappen. Leuk was ook de sprong naar het verleden. En interessant omdat het een stuk waarheidsgetrouw is.

Soms een beetje te veel omschrijvingen, waar ik wel eens doorheen moest, maar dat maakt de schrijfster dan weer goed met verdere ijzersterke hoofdstukken.

Ik vond het wederom boeiend en vlot geschreven en heb het bijna (en dat alleen omdat ik wel eens moest slapen) in één ruk uitgelezen. 
3,5 op 5 sterrenISBN: 9789401611039

Uitgeverij: Xander Uitgevers

Pagina’s: 736

Prijs: 24,99


Geen opmerkingen:

Een reactie posten