woensdag 10 maart 2021

Review: Vinnie & Flos 4 - Op bezoek – Marte Jongbloed & Natascha StenvertOp bezoek is het tweede voorleesboek in de Vinnie & Flos-serie van Marte Jongbloed en Natascha Stenvert. Vinnie en Flos beleven samen weer de gekste avonturen en als het te spannend wordt, helpt Flos Vinnie erdoorheen. Want samen durven ze alles!

Vinnie gaat met zijn ouders op bezoek bij zijn strenge tante. Dat vindt hij best een beetje spannend. Gelukkig gaat Flos stiekem mee. En Flos helpt Vinnie ook als hij naar de tandarts moet. Alleen jammer dat Flos steeds zo’n troep maakt. Op een dag komt er een zwerfkat aangelopen. Die ziet Flos aan voor een muis. Daar wordt zelfs Flos een beetje bang van. Vinnie vindt het zielig dat Flos zijn familie mist. Kon zijn kleine vriendje maar heel even bij hen op bezoek gaan...Review door Simon (8 jaar) en mama Sofie

Dit was weer een superleuk verhaal en zeker het laatste hoofdstuk wanneer de oom van Flos op bezoek komt. Vinnie heeft nog altijd weinig zelfvertrouwen en Flos helpt hem daarbij, al is hij een deugniet die altijd alles in het honderd laat lopen. 

Het is ook weer een heel grappig verhaal en de tekeningen zijn zo leuk en kleurrijk.Flos leert me dat ik alles eens moet proberen. 

Ik kon bij dit deel ook veel zelf lezen, maar doordat er veel tekst is, is het ideaal om stukjes zelf te lezen en stukjes voorgelezen te worden door mijn mama. 

Ik ben heel benieuwd naar het volgende deel.

Vijf op vijf sterren.


ISBN: 9789024587421

Uitgeverij: Luitingh-Sijthoff

Pagina’s: 112

Hardcover

Prijs: 15,99€ 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten