maandag 10 oktober 2022

Review: Drie dates - Beth O'Leary



8.52 uur. Siobhan kijkt uit naar haar ontbijtdate met Joseph. Ze was verrast toen hij het voorstelde, ontbijten op Valentijnsdag betekent toch wel iets... Maar waar is hij dan?

14.43 uur. Miranda hoopt dat haar Valentijnslunch met Carter een teken is dat na vijf maanden hun relatie serieuzer wordt. Maar waarom is hij niet komen opdagen?

18.30 uur. Joseph Carter had Jane beloofd haar nepdate te zijn op een verlovingsfeest op Valentijnsdag. Ze kennen elkaar nog niet lang, maar hun vriendschap lijkt voorzichtig méér te worden dan dat. Tot hij haar laat zitten…

Joseph Carter zou ideaal relatiemateriaal kunnen zijn. Tenminste, als hij ooit komt opdagen…

Een leuke roman die heerlijk wegleest en ideaal is om je hersenen eens op nul te zetten, dus bijvoorbeeld voor op vakantie of een luie zondag.

We lezen om en om hoofdstukken met Siobhan, Miranda en Jane in de hoofdrol. Aanvankelijk hebben de drie vrouwen niks met elkaar gemeen, behalve hun relatie met Joseph. Toch heeft de auteur het zo verwerkt dat hun levens later samenkomen en dat op een heel originele manier.

Ik had wat meer mysterie verwacht, want dat suggereert de cover en de flaptekst, maar dat is er niet. Het is vooral een roman waarin drie vrouwen worstelen met hun gevoelens, wat ze in de toekomst wensen en over vriendschap. Er hangt wel enige mysterie rond Jane, wat er in haar verleden is gebeurd waardoor ze is zoals ze is, maar het is niet zo dat Joseph echt verdwenen is.

Ik heb genoten van de losse, makkelijke schrijfstijl, en zeker van de drie personages, die de auteur heel goed tot leven liet komen. Het was ook niet ingewikkeld om de vrouwen uit elkaar te houden, want ze zijn alle drie volkomen verschillend.

Een aanrader voor de liefhebbers van romantische levensverhalen. 

Uitgeverij: De Fontein Romans & Spanning

Aantal bladzijden: 336

Productcode (EAN): 9789026162107

Verschijningsdatum: 22/09/2022

Uitvoering: Paperback

Geen opmerkingen:

Een reactie posten