woensdag 21 april 2021

Exclusieve pre-order pakket van Hotel op de rots!Exclusief pre-order pakket van 'Hotel op de rots' is nu te verkrijgen aan 20 euro bij uitgeverij Hamley Books! Wat zit er in het pakket?

Welkom in het Rotshotel waar uitchecken nooit gebeurt!

Je krijgt het jeugdboek (gesigneerd) én een unieke kamersleutel voor het hotel, zodat je er 'lekker' een nachtje vol nachtmerries kunt doorbrengen. Niet alleen is iedere sleutel uniek, maar ook de bijhorende keycard die door mij handgeschreven telkens een ander kamernummer krijgt. Geen enkele sleutel en card zijn dezelfde, dus verzamelen is een optie. Beperkte oplage!

Bestellen kan hier. 

Liefs, Mel

Waar gaat het boek (vanaf 9 jaar) over?

Hella gaat met haar broertje en ouders op vakantie, maar onderweg worden ze door een storm overvallen. Gelukkig komen ze het Rotshotel tegen, en ze besluiten om daar te overnachten.

Er zijn  nog meer gezinnen in het hotel gestrand. Alles lijkt normaal tot het gebouw van de grond loskomt en de lucht in schiet.  En dan verdwijnen ook nog eens zomaar alle ouders.

Samen proberen de kinderen het geheim van het hotel te ontraadselen. Daardoor komen ze al gauw in allerlei gevaarlijke situaties terecht, waarbij ze hun angsten onder ogen moeten zien. 

Wees maar niet bang. Of toch wel?
Geen opmerkingen:

Een reactie posten