donderdag 7 april 2022

Review: Rijk van vlees en bloed (Blood and Ash serie 2) - Jennifer L. Armentrout



Alles wat Poppy ooit voor waar heeft aangenomen, blijkt een leugen – zelfs de man van wie ze hield. Er is een oorlog op komst en Poppy zit er middenin. De koning wil haar gebruiken om een boodschap over te brengen, de afvalligen willen haar dood, de wulven worden onvoorspelbaarder en haar krachten nemen alleen maar toe, waardoor de Atlantiërs bang voor haar worden. Er staat meer op het spel dan ooit tevoren...

'Rijk van vlees en vuur' van Jennifer L. Armentrout is het tweede deel van de prijswinnende Blood & Ash-serie, vol actie, romance en world-building. Dit tweede deel is het directe vervolg op 'Uit bloed en as'.

Wat was het weer heerlijk om de avonturen van Poppy en Hawke (Casteel) te volgen. Ik moest er even inkomen, want het was een poosje geleden dat ik deel 1 las, maar de auteur herhaalt net voldoende om het allemaal weer gauw te snappen.

Armentrout schrijft werkelijk prachtig. Zo beeldend dat je alles van dichtbij meemaakt; alles proeft, ziet en ruikt. Hoewel hier en daar een beetje te omslachtig misschien, heb ik toch ontzettend genoten.

En de romance tussen Poppy en Casteel is werkelijk adembenemend en zeker apart te noemen. De liefde en het verlangen spat van de pagina's af.

Er gebeurt ook weer veel in dit deel, veel actie en wonderbaarlijke momenten. Het plot zit steengoed in elkaar, zodat je je nooit verveelt.

De uitvoering van het boek met de gouden randen maakt het nog meer bijzonder, en daarbovenop een boekenlegger die er perfect bij past. Bonuspunten voor al een geweldig goed boek. 

En het einde! Wat een cliffhanger. Ik kan niet wachten om aan het derde deel te beginnen. Hopelijk niet lang meer.

Aanrader!

Nederlands 

Paperback 

9789020543995 

Druk: 1 maart 2022 

640 pagina's

Geen opmerkingen:

Een reactie posten