zaterdag 19 september 2020

Review: Zwarte zomer – M.W. CravenHoe kan iemand zowel dood als levend zijn? Die vraag moet rechercheur Washington Poe beantwoorden als het slachtoffer van een brute moord ineens weer levend opduikt.
Zwarte zomer van M.W. Craven is een thriller voor de liefhebbers van Daniel Cole en M.J. Arlidge. Het is het begin van een bloedspannende nieuwe thrillerserie met rechercheur Washington Poe in de hoofdrol.
Jared Keaton: sterrenchef, charmant, charismatisch, psychopaat... En veroordeeld voor de brute moord op zijn dochter Elizabeth. Haar lichaam is nooit gevonden, en Keatons veroordeling is grotendeels gebaseerd op de getuigenis van rechercheur Washington Poe.
Als zes jaar later een jonge vrouw een afgelegen politiebureau binnenstrompelt met het onweerlegbare bewijs dat zij Elizabeth Keaton is, komt Poe, die Jared Keaton achter de tralies heeft gezet, in grote problemen. Zozeer zelfs, dat dit hem wel eens zijn baan kan kosten.


Ik ben helemaal gek op de hoofdpersonages Washington Poe en Tilly Bradshaw. De auteur heeft met hen een sterk en intrigerend duo neergezet. Ook de andere personages kwamen leuk naar voren.
Een spannend en ijzersterk plot waarbij ik vaak dacht: hoe zal dat opgelost worden, het lijkt me onmogelijk.
De acties van de moordenaar Keaton en de reacties van rechercheur Poe zijn ingenieus gevonden.
Het was dus echt een plezier om dit boek te lezen.
Vlot geschreven, boeiend en met een duo dat je meteen in je hart sluit.
Ik wil meer lezen van Craven! Kan zijn vorige boek alsjeblieft ook vertaald worden? 
Een topthriller en dus 5 op 5 sterren.

ISBN: 9789024590421

Uitgeverij: Luiting-Sijthoff
Pagina’s: 357

Prijs: 21,99Geen opmerkingen:

Een reactie posten