dinsdag 28 februari 2023

Review: Flock (Vlucht - Ravenhood #1) - Kate Stewart



De afspraak is simpel: het enige wat de negentienjarige studente Cecilia Horner hoeft te doen, is het een jaar uithouden bij haar van haar vervreemde vader in het kleine stadje Triple Falls en in zijn fabriek werken. In ruil daarvoor betaalt hij niet alleen haar collegegeld, maar ontvangt ze ook een klein fortuin waarmee Cecilia haar alleenstaande moeder kan helpen.

Maar alles verandert wanneer ze Sean ontmoet op haar eerste werkdag. Hij stelt haar voor aan zijn hechte vriendenkring – waaronder de mysterieuze Dominic – een groep mannen die volgens hun eigen regels leeft en allemaal dezelfde tatoeage van een raaf hebben.

Cecilia is van nature geen durfal, maar verblindt door haar gevoelens voor Sean én Dominic is het lastig om naar haar verstand te blijven luisteren. Ze is vastbesloten om te genieten van haar zomer in Triple Falls en open te staan voor nieuwe ervaringen, waar ze ook toe leiden.

Dit is het eerste boek dat ik lees dat contemporary romance met erotiek is, en het is me erg bevallen, al had ik gedacht van niet. 

De auteur schrijft met een vloeiende pen en ik had het boek dan ook veel sneller uit dan ik verwacht had. Cecilia is een leuk hoofdpersonage dat ondanks dat ze in het begin gesloten en preuts overkomt, een open mind houdt en ontpopt in een sterke vrouw die doet wat ze wil. En uiteraard zijn de twee mannen in haar leven, Dominic en Sean, onweerstaanbaar, woest en teder tegelijkertijd, lief en mysterieus, en mannen waar alle vrouwen naar omkijken. Zelfs al komt het cliché over, het is toch genieten, neem dat maar van me aan.

En zeker de erotische scènes, want dat is ook een belangrijk deel in dit boek. Maar goed, die scènes dus zijn broeierig, sexy en gloeiend heet. Ik vind het tof van de auteur dat ze van de gebruikelijke paden durft af te stappen, van de wat door de maatschappij als 'normaal' wordt gezien durfde af te wijken.

En er zit ook een spannend, mysterieus element in het verhaal. Want wie zijn al die mensen met een raven op hun lichaam getatoeëerd, en wat is hun geheim?

Een meeslepend, supersexy, passievol verhaal dat vernieuwend en grensverleggend durft te zijn. Chapeau!

Nederlands 

Paperback 

9789022598139 

16 februari 2023 

368 pagina's

20,99 euro

Boekerij

Geen opmerkingen:

Een reactie posten