vrijdag 28 juni 2019

Review: Wasco weet er nog eentje – De leukste moppen voor beginnende lezers – Milja PraagmanWasco weet er nog eentje van Milja Praagman staat vol met de leukste moppen voor de beginnende lezer, waar grappenmakers van alle leeftijden gegarandeerd om in een deuk liggen.

In dit moppenboekje vertelt Wasco 30 moppen voor beginnende lezers. Elke grap is goed te begrijpen en ideaal om keer op keer voor te lezen, te bekijken én na te vertellen. Grappenmakers van alle leeftijden liggen gegarandeerd in een deuk!

De vrolijke, smaakvolle en heldere driekleuren-illustraties van Milja Praagman maken het boekje nog aantrekkelijker. Het is niet alleen grappig om te lezen, maar ook fijn om naar te kijken!


Review door Simon (7 jaar) en mama Sofie


Leuke, klassieke kindermoppen worden opnieuw verteld, worden in een nieuw jasje gestoken. Dit keer niet verteld door Jantje, maar door Wasco, het wasbeertje.

Eerst werden de moppen voorgelezen en Simon gierde en bulderde telkens van het lachen. Omdat hij ze al eens voorgelezen gekregen had en de teksten simpel zijn, kon Simon ze daarna ook aan zijn vader voorlezen. 


Ikzelf vond de moppen vaak ook heel grappig. Het zijn eenvoudige, maar hilarische mopjes.

De tekeningen zijn mooi, en het is juist goed dat ze weinig kleur bevatten, want daardoor wordt de aandacht bij de mopjes gehouden.

Een boekje dat ieder kind leuk zal vinden en zal delen met al zijn vriendjes!

Milja Praagman


ISBN: 9789025770938

Uitgeverij: Gottmer

Pagina’s: 72

Hardcover

Prijs: 9,99

Geen opmerkingen:

Een reactie posten